Bed & Breakfast

De blokhutten

De blokhutten zijn alle drie ongeveer hetzelfde ingericht, kleine verschillen in zitjes, kleuren en opstelling.
Elke blokhut is voorzien van een heerlijk boxspringbed, beddengoed (bedden zijn opgemaakt als u arriveert), handdoeken, douchegel, föhn, badjassen, twee comfortabele stoeltjes en een tafeltje, een bijzettafeltje met lampje naast het bed, spiegel, mogelijkheid om kleding op te hangen en op te bergen, mini kluisje, voldoende stopcontacten en extra dekens.
Elke blokhut heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen. Deze verschillen per blokhut. Voor alle drie geldt dat zodra je de ruimte betreedt het licht en de ventilator automatisch aan en uit gaan.
Blokhut 1 heeft één ruimte waar de douche, wasbak en toilet zich bevindt. Via een schuifdeur is deze ruimte te bereiken.
Blokhut 2 heeft een aparte doucheruimte. Het water wordt middels een broyeur afgepompt, omdat deze zich buiten de doucheruimte bevindt is het geluid nihil. In de andere ruimte staan de wasbak en het toilet. Het toilet wordt ook met een broyeursysteem afgevoerd alleen omdat deze in de toilet zit maakt het wel wat meer geluid. De andere blokhutten ondervinden hier geen hinder van.
Blokhut 3 heeft als enige de toilet en douche op enkele meters afstand. Een aparte ruimte met wasbak zit wel bij de blokhut.

Zitjes en spellen binnen en buiten

Is het tijdens u verblijf niet zo mooi weer of heeft u geen zin om weg te gaan dan hoeft u zich niet te vervelen.
In de deel kunt u gebruik maken van diverse zitjes. Tussen de blokhutten staat een lange tafel, achterin is de “deerhutter” (een gezellige en comfortabele loungeruimte) en ook is er een ruime L-zit met tafel met uitzicht op “zee en strand”.
Naast talloze gezelschapsspellen kunt u gebruik maken van voetbalspel, poolbiljart, ringbiljart, tafeltennistafel, sjoelbak en dartbord. Heeft u geen zin in een spelletje dan kunt u kiezen uit een grote collectie boeken. Ook is er een goede dekking van de gratis WIFI, onlangs door ons met WIFI-punten uitgebreid.
Buiten kunt u gebruik maken van diverse zitjes, houten banken en een gezellig prieel. De tuin is met een hek omgeven voor veiligheid en privacy. In overleg kunt u ’s avonds gebruik maken van de vuurplaats.
U auto staat geparkeerd op privéterrein en fietsen kunnen eventueel binnen gestald worden (waar tevens gelegenheid is tot opladen en zelfs kleine reparaties).

Vorkje meeprikken

Naast het ontbijt bieden wij als extra mogelijkheid het “vorkje meeprikken”. Dit bestaat uit een 3-gangen menu inclusief 2 drankjes naar keuze, wat wij in overleg met u samenstellen zodat we rekening kunnen houden met eventuele dieet of voorkeurwensen.
Ook lunch of borrelplank kunnen wij in overleg verzorgen.
In de eetkamer staat een koelkast waar u als gast gebruik van kunt maken. Tevens staan hier gekoelde drankjes die u tegen een geringe vergoeding kunt nuttigen (afrekenen bij vertrek).

Houdt u rekening met…

De deel (schuur) waar de blokhutten in staan is niet verwarmd. De buitentemperatuur is binnen ongeveer hetzelfde als buiten maar dan zonder wind en regen.
De blokhutten zelf en de eetkamer zijn uiteraard wel goed te verwarmen. Op verzoek is ook de “deerhutter” met een houtkachel te verwarmen.
Er is geen televisie aanwezig maar door de WIFI kunt u op uw eigen tablet of laptop of telefoon kijken wat u wilt.
Er is geen mogelijkheid om zelf uw eten te bereiden omdat er geen keuken of afwasmogelijkheid is (ook geen magnetron). Naast dat u bij ons een vorkje kunt meeprikken zijn er diverse restaurants in de directe omgeving.