Bed & Breakfast OUD

Loslaten, ontspannen en zich absoluut prettig voelen. Overnachten in een blokhut met heerlijke boxspringbedden.

Ervaar de rust en ruimte in het Westerwolde gebied waar Onstwedde onder valt. Genieten van de natuur per fiets, wandelend of zelfs per moutainbike (speciaal aangelegde routes, zie omgeving & links).

De blokhutten staan opgesteld in de deel van onze boerderij. Elke blokhut heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”SLIDESHOW” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Er is een gezamelijke eetkamer waar het ontbijt geserveerd wordt. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een vorkje mee te prikken bij het avondeten. Uiteraard in overleg.

Is het tijdens u verblijf niet zo heel mooi weer dan hoeft u zich ook niet te vervelen. In de deel kunt u gebruik maken van de diverse zitjes, poolbiljart, tafelvoetbal en tafeltennistafel.
Tegen meerprijs kunt u tevens gebruik maken van de sauna en/of jacuzzi. Een gezichtsbehandeling en/of hot stone massage behoord ook nog tot de mogelijkheden.

Indien u uw eigen fiets meeneemt kan deze binnen worden gestald. Tevens is er de mogelijkheid om de accu van uw e-bike op te laden. Fietspomp en bandenplaksetje zijn aanwezig.